5e verdieping
Het Stempel - Veenendaal

Plattegrond 5e verdieping

Project informatie

Op de plek waar vroeger het Veenendaalse postkantoor stond, verrijst een nieuw appartementencomplex. In Het Stempel woon je nabij de binnenstad, maar ben je vlakbij alle uitvalswegen.

Als bewoner van Het Stempel woon je waar Veenendaal leeft. Met winkels, restaurants en theaters aan de voet van je appartementencomplex ervaar je de levendigheid dichtbij. Daarnaast geniet je van de rust van je luxe afgewerkt appartement en het gemak van je eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. Op het grote balkon van je woning zit jij straks op de 1e rang van de bruisende binnenstad.

In het complex komen totaal 84 appartementen waarvan 40 huurwoningen. De overige woningen zijn inmiddels verkocht.

Als je flexibel en zorgeloos wilt wonen, is huren een goede optie. Geen financiële verrassingen en geen zorgen over groot onderhoud. Is huren in het Veenendaalse centrum iets voor jou? Dan biedt Het Stempel ook voor jou een mooie woning.
Het complex bestaat uit verschillende type appartementen variërend in afmeting tussen 80m² en 100m². De huurprijzen beginnen bij € 865,00. Heb je je aangemeld, dan krijg je vanzelf bericht over de start verhuur.

Heb je interesse? Meld je dan direct aan, je ontvangt regelmatig updates over de voortgang. Prognose oplevering 1e kwartaal 2019.

Huur jouw nieuwe woning in 6 simpele stappen